Ovo su 2 čaja koje skidaju 7 kg za 7 dana

U današnje vreme sve je više na tržištu raličitih preparata za brzo gubljenje kilograma, koji uglavnom nisu ni prirodni, a pogotovo ne zdravi za vaš organizam. Najbolje bi bilo da ako ste u mogućnosti da živite i radite u skladu sa prirodom i da koristite sigurne biljne blagodeti. Upravo iz tog razloga, stručnjaci su uradili razne analize za gubljenje suvišnih kilograma i došli do zaključka da postoje dve mešavine čaja koje mogu da vam u tome pomognu. Naš portal zdrava i lepa vam donosi ta dva recepta sa kojim ćete u kombinaciji sa vežbanjem i pravilnom hrono ishranom  izgubiti 7 kg za 7 dana.

PRIRODNI ČAJ ZA MRŠAVLJENJE  7 KG ZA 7 DANA

Da bi ste napravili ovaj napitak, najbolje je da za početak posetite biljnu apoteku u vašem gradu, kako biste nabavili sve neophodne sastojke.

Za pripremu ovog čaja vam je potrebno:

40 grama vrbine kore,

40 grama zove,

40 grama lipe,

40 grama matičnjaka,

40 grama koprive.

Postupak pripreme lekovitog čaja:

Sve navedene sastojke sipajte u jednu staklenu posudu i dobro je promešajte. Jednu kašiku ove mešavine prelijte sa 3 dl ključale vode. Mešavinu koju ste stavili u šolju poklopite i ostavite da odstoji oko dvadeset minuta. Posle toga, procedite i vaš čaj je spreman za konzumiranje. Naša preporuka vam je da pijete ovu mešavinu tri puta na dan pre jela. Možete da pijete čaj oko 10 do 20 dana u kontinuitetu, a zatim napravite pauzu bar nedelju dana i izgubićete 7 kg za 7 dana.

7_kg_za_7_dana

OVAJ ČAJ TOPI MASNE NASLAGE SA STOMAKA

Još jedan odličan čaj za mršavljenje, a za njega vam je potrebno:

40 gr listova žalfije

40 gr rastavića

40 gr listova pelena

Postupak pripreme ovog čaja za mršavljenje:

Sve navedene sastojke sipajte u jednu staklenu teglu i dobro promešajte. Uzmite jednu kašiku ove mešavine i stavite je u šolju. Sadržaj iz šolje prelijte sa 3 dl ključale vode. Zatim sve ovo poklopite i ostavite da odstoji oko 20 min do pola h. Po isteku vremena čaj procedite i popijte.

Ovu čajnu mešavinu možete da pijete u bilo koje doba dana, ne zavisno od odbroka. Naša preporuka je da pijete 3 puta dnevno i rešite se 7 kg za 7 dana.

ČUDESNI SOK TOPI KILOGRAME I SALO! Dovoljno je piti jednu čašu ujutru na prazan stomak!