napitak protiv holesterola

Najbolji prirodni lek za holesterol i trigliceride

Prirodni lek za holesterol i trigliceride se preporučuje svima vama koji već dugo imate problema sa viškom masnoća u krvi, ali i osobama koje su potpuno zdrave – radi preventive.  Danas se povećan holesterol  u krvi smatra  za jedan od najvećih i najčešćih problema savremenog čoveka. Previše sedenja pred monitorom, neprekidno gledanje televizije, potpuni izostanak sportskih aktivnosti i rekreacije, manjak kretanja tokom dana, kombinovanje namirnica koje nije dobro, ishrana bogata štetnim transmasnim kiselinama, samo su neki od uzročnika za nastanak masnoća u krvi. One su više nego opasne po naše zdravlje jer uzrokuju probleme sa cirkulacijom krvi, kada usled brojnih komplikacija može doći i do začepljenja vena, pa i do srčanog i moždanog udara, a posledično čak i do smrti.

U nastavku članka nudimo vam jedan izuzetni prirodni lek za holesterol koji će vam svakako pomoći, ali samo ukoliko ste čvrsto odlučili da menjate vaše ustaljene životne navike u ishrani. Saznajte kako napraviti lekoviti napitak od limuna i peršuna, koji se pokazao jako dobro za čišćenje krvnih žila od štetnih masnoća. Ovaj narodni lek za holesterol i trigliceride se preporučuje i svim osobama koje imaju problema sa cirkulacijom u nogama!

Kako se pravi najbolji prirodni lek za holesterol i trigliceride 

Potrebni su vam sledeći sastojci :

prirodni lek za holesterol3 litra vode,
1 kilogram organskog limuna,
Soda bikarbona – jedna vrećica,
5 do 6 vezica peršuna.

Da bi ste napravili prirodni lek za holesterol najpre dobro operite limun u što hladnijoj vodi. Nakon čega treba da ga potopite u toplu vodu, u koju ste pre toga  izručili sodu bikarbonu iz vrećice. Sada je potrebno da sačekate najmanje sat vremena kako bi limun omekšao. Sledeće što trebate uraditi je da što sitnije iseckate  peršun i to zajedno sa stabljikom, a nakon toga isecite ilimun zajedno sa korom. Sada izručite naseckan limun i peršun u šerpu, preko njih sipajte tri litre vode, te  lagano kuvajte narednih 2 do 3 sata, sve dok se oba sastojka fino ne raskuvaju i rastope. Posle toga trebate dobro procediti tečnost, a lekoviti sirup koji je ostao u  šerpi prespite u čiste teglice ili flaše. Obično ga ostane oko 1,5 litre. Kad ste ga presuli, dobro zatvorite i odložite u vaš frižider, podrazumeva se, tek kad se  malo rashladi.

Doziranje lekovitog napitka

Ovaj prirodni lek za holesterol i trigliceride  dozira se svaki dan i to po jednu malu čašicu (onu rakijsku), najbolje ujutru, dok još niste doručkovali na prazan želudac. Terapiju sprovodite ravno 14 dana i verujte da ćete sigurno biti zadovoljni postignutim. Dobrih rezultata će sigurno biti, ali samo ako se pokrenete i u svakom drugom pravcu. Obavezno nakon ove kure, uradite i analizu krvi, kako biste utvrdil vaše vrednosti pre i posle terapije. Iskustva sa napitkom su više nego dobra, o čemu možete pročitati više na portalima o zdravlju, kao i sve posećenijim društvenim mrežama.  Interesuju nas i vaši rezultati sa ovim narodnim lekom, te ih slobodno zapišite u komentarima, rado ćemo ih objaviti na blogu!

Preporuka je da što više hodate, najbolje je da šetate negde van gradske vreve, pored reke u prirodi i šumi, vozite bicikl i radite makar lagane vežbe, jer tek će u tom slučajnu ovaj prirodni lek za holesterol biti efikasan!  Preporučujemo takođe i članak prirodna detoksikacija organizma.

Sponzorisani linkovi:
Sponzorisano: