Pure Kick kapsule za mršavljenje – iskustva i cena

Pokušavate već duže vemena da skinete višak kilograma, nervira vas salo na stomaku, butinama i donjem delu leđa? Pokušavali ste da vežbate i držite dijete ali to baš i nije pošlo za rukom?  To što teško skidate kilograme ne znači da imate manjak volje, želje ili odlučnosti da to uradite kao što to govori fitnes industrija. Medicina govori drugačije, za otežano skidanje kilograma mogu biti odgovorni sami procesi u organizmu. Na svu sreću postoji način da to rešite i krenete da skidate kilograme bez velike muke. U tome će vam pomoći jedan fenomenalan proizvod – Pure Kick kapsule za mršavljenje.

Nastavite sa čitanjem i detaljno ćemo vam objasniti koji to procesi u organizmu sprečavaju brzo sagorevanje telesnih masti. Saznajte šta je Pure Kick preparat i kako deluje. Saznajte kako se koristi, koja su iskustva korisnika i šta se sve to nalazi u njegovom sastavu pa je toliko delotvoran.

Šta je zapravo Pure Kick?

Pure Kick predstavlja proizvod za mršavljenje na bazi biljaka. I to nije proizvod za skidanje kilograma kao i svaki drugi. Pažljivo je osmišljen tako da dovodi organizam u prirodan balas, pruža vam neophodne vitamine i minerale za rast mišića, ubrzava skidanje masnih naslaga. Ukratko, njegova namena je da vam pomogne da napokon dođete do te savršene figure.

Većina drugih proizvoda se fokusira na to da ubrza metabolizam i da tako dođe do mršavljenja. Ali to ne daje rezultate na duže staze. Pure Kick topi masti bolje i brže od drugih sličnih preparata. Umnogome će vam pomoći na prirodan način da skinete kilograme bez negativnih posledica.

Upravo iz tog razloga su proizvođači dali Kick u nazivu ovog preparata. Tu je da vam da udarac, vetar u leđa onda kada vam je to najviše potrebno i kada su teške dijete, mukotrpno vežbanje i svi drugi preparati izdali. Tu je da vas motiviše, da vam više energije, veće samopouzdanje i bolje zdravlje koje vam povećati i kvalitet života.

sagorevac masti na prirodnoj bazi

Sagorevač masti za dubinsko topljenje sala

Koji je sastav preparata?

U sastavu Pure Kick preparata za zdravo mršavljenje nalaze se kvalitetni sastojci čiji je cilj:

  • smanjenje apetita,
  • jačanje imunog sistema,
  • unošenje -velikog broja vitamina i minerala,
  • davanje energije.

Tu je vitamin B6 – veoma važan vitamin iz grupe B. Kod mršavljenja nije samo bitno izgubiti kilograme, već izgubiti masne naslage, a očuvati mišiće. Vitamin B6 pomaže rastu mišića time što pomaže razgradnju amino kiselina.

Glukomanan – vlakno dobijeno iz biljke Konjac. Njegova uloga u preparatu jeste da vam daje osećaj sitosti. Što više jedemo, želudac je sve širi. Osećaj sitosti je ovde bitan zato što pomaže smanjenju želudca, što kao rezultat ima manje unošenje hrane i smanjenje telesne mase. Osim toga glukomanan sprečava i taloženje masti u telu.

Piperin – jedan od glavnih sastojaka bibera, koji je odgovoran za njegovu ljutinu. Njegova uloga je da potisne termogenezu i spreči nakupljanje masti, čime se organizmu značajno olakšava proces mršavljenja.

Seme kajenske papričice – papričice su generalno odlične za mršavljenje jer ubrzavaju metabolizam. Sličnu funkciju ima i seme kajenske papričice, one povećavaju potrošnju energije kao i oksidaciju masti.

Cink – odličan za imuni sistem, daje energiju telu time što smanjuje sintezu belančevina. Zato već nakon nekoliko nedelja ćete osećati kako ste puni elana i lakše ćete izvoditi treninge.

Ekstrakt zelenog čaja – zeleni čaj takođe ubrzava metabolizam čime pomaže razgradnju masti, imaju udela u povećavanju energije.

B12 – jedan od najvažnijih vitamina za nervni sistem koji se može prirodno naći samo u životinjskim proizvodima. Bez vitamina B12 imate manjak energije, kao i razne neurološke probleme i bolesti, anemičnost.

Ekstrakt zelene kafe – njena uloga je da spreči pretvaranje hrane u masne naslage, dobra je za holesterol i oblikovaće vam telo.

Hrom GTF – veoma važan sastojak naročito za sladokusce. On smanjuje želju za slatkim, a slatkiši i preveliki unos šečera su dobrim delom odgovorni za gojaznost.

Zašto dijete za mršavljenje imaju jo-jo efekat?

Za to postoji više razloga. Jedan od njih je psihološki. Kada smo na dijeti mi svesno sebi uskraćujemo količinu hrane i odjednom izbacujemo sve namirnice koja su nam nekad bile ukusne. Zbog toga našem mozgu dijeta postaje sinonim za mučenje. Ako uspemo smanjiti obim struka i ipak stignemo do to ciljane težine, čim prestanemo sa dijetom svi kilogrami se vraćaju. To je razlog zašto dugoročni rezultati izostaju.

No, ovo nije jedini uzrok jo-jo efekta. Manje se zna za jedan fizički razlog o kome se znatno manje zna i govori. Postoje dve vrste receptora koji kontrolišu masne naslage, alfa-2 i beta-2.

Alfa-2 su takozvani „loši receptori“, koji ometaju sagorevanje masti, tj. podstiču njihovo taloženje.

Druga vrsta, beta-2 receptora ubrzavaju sagorevanje masti. Dakle, u salu se nalazi mnogo više alfa-2 nego beta-2 receptora. To se najviše pojavljuje kod žena gde se salo prirodno taloži na butinama i zadnjici i stomaku.

Ključ mršavljenja je povećati beta-2 receptore i smanjiti alfa-2. Na taj način se poštujući prirodne zakonitosti i procese u telu dolazi do smanjenja telesne kilaže.

Pure Kick kapsule za mršavljenje će vam upravo u tome pomoći, dovešće u balans odnos beta-2 receptora i alfa-2 receptora. Tako će ove tablete natalaženo salo mnogo brže topiti, a uz to nećete smanjiti mišićnu masu što je veoma bitno kod gubljenja kilograma.

Ne morate ni sa čim drugim da se bavite, na vama je samo da pijete sasvim biljni i prirodni preparat Pure Kick, a masti će se same topiti. Što je najbolje od svega, sve to će se dogoditi bez jo-jo efekta. Naravno, proces ćete pomoći tako što ćete vežbati i hraniti se zdravije, to je uvek plus. Ali, kao što znate nekad ni ishrana ni vežbanje ne mogu pomoći u smanjenju kilaže, baš zbog alfa-2 receptora.

Prirodne tablete za mršavljenje sve prednosti za zdravlje

Pure Kick tablete imaju sve prednosti po zdravlje koje biste imali sa samim gubljenjem telesne težine. Međutim, ono što ćete najpre primetiti već nedelju ili dve nakon korišćenja jeste da ćete imati povećan nivo energije.

Često vas mrzi da ustanete iz kreveta, započnete dan, vraćate se sa posla veoma umorni i hoćete samo da odmorite za televizorom? Sa novim naletom energije koje će vam dati ove kapsule na biljnoj bazi, mnogo ćete lakše proći kroz svaki dan. Osećaćete da imate mogućnosti da uradite bilo šta, da odete u teretanu nakon posla, više vremena posvetite deci, da se posvetite sebi i svom fizičkom zdravlju! Uz sve to bićete veoma  srećni jer konačno aktivno radite na sebi.

Najbolje od svega je što ćete već negde u ovom stadijumu primetiti i gubitak kilaže i to će biti još veći povod za vašu sreću. Ljudi oko vas će primetiti da sijate, a sve to će još pozitivnije uticati na vas, imaćete bolje samopouzdanje i postaćete nezaustavljivi.

Mršavljenje ima mnoge dobre strane i jedna od njih je i poboljšanje generalnog stanja tela, a naročito smanjenje holesterola. Gubljenjem masnih naslaga poboljšaćete i krvnu sliku. Ali to se neće dogoditi i ako se sami ne aktivirate po pitanju svog zdravlja i smanjite namirnice u ishrani koje su zaista pune holesterolom (kao što su životinjski proizvodi).

Pure Kick kapsule će vam i u svemu tome pomoći jer će vam dati osećaj sitosti pa nećete imati potrebu za prejedanjem. Primetićete da ste siti iako ste pojeli mnogo manju porciju obroka nego što je to inače slučaj.

Upotreba i doziranje kapsula

Doziranje tableta za mršavljenje na biljnoj bazi je veoma jednostavno. Pije se jedna kapsula 30 minuta pre svakog obroka. Dakle, dnevno popijete tri kapsule. No, ako želite, možete i ubrzati proces mršavljenja tako što ćete duplirati dozu i ispijati 2 kapsule 30 minuta pre doručka, ručka i večere, što znači 6 kapsula dnevno. Na taj način ćete doći do bržih rezultata, ali ćete i brže trošiti kapsule.

Koliko dugo se smeju piti tablete?

Maksimum korišćenja ovih kapsula je do mesec dana. I za to vreme ćete zasigurno postići neverovatne rezultate i razlika na vašem telu će se zasigurno videti. No, ako niste zadovoljni sa skinutom kilažom možete započeti novi kurs korišćenja Pure Kick tableta. Napravite pauzu nedelju dana i nastavite sa korišćenjem opet maksimum 30 dana i to sve dok ne budete došli do željane težine.

Kakve su ove kapsule u odnosu na Nutrivix i Chocolate Slim?

Svaka od ova tri proizvoda jeste efektan i Nutrivix i Chocolate Slim i Pure Kick. Sva tri su osmišljena upravo zato da bi vam pomogla da se otarasite viška kilograma. Imaju različite sastojke, ali su biljni. U čemu je onda razlika između ova tri preparata?

Efektnost je sigurna, ono što nije sigurno jeste kako će vaše telo reagovati na svaki od ovih preparata. Ako nekim slučajem Nutrivix ne pomaže, to ni pošto ne znači da treba da odustanete od pilula za mršavljenje, već da probate neku drugu koja će možda više vama odgovarati. Ta čarobna pilula može biti upravo Pure Kick. Upravo zbog načina kako funkcioniše, gde se uklanjaju alfa-2 receptori, a podstiču beta-2 receptori koji su odlični za sagorevanje masti sa kritičnih tačaka na telu. Svaki od ovih proizvoda su potpuno prirodni, te nemate za šta da se brinete.pure kick komentari

Da li je ovaj sagorevač masti prevara?

Ako ste malo više pretraživali na internetu možete naići na glasine da je Pure Kick jedna obična prevara koja se prodaje na internetu. Istina, manipulacija ima mnogo i nekad je teško da sami prepoznate šta je istina, a šta nije.

Ono što vam mi možemo reći je da Pure Kick nije prevara. Ovaj proizvod u svom sastavu ima najcenjenije lekovite biljke koje su potpuno neškodljive. Dakle, one nikako ne mogu naneti štetu vašem telu.

Objasnili smo vam način na koji deluje preparat za mršavljenje i pomogli vam da shvatite zašto nekad kilogrami neće da se skinu i pored sveg vašeg truda u vidu zdrave ishrane i redovnog vežbanja. Mršavljenje mogu ometati upravo ti alfa-2 receptori i to ni najmanje nije vaša krivica. Pure Kick je proizvod koji se upravo orijentiše na to i pomaže vašem telu u povećanju beta-2 receptora što će vam za tili čas otopiti masti.

Uostalom, da je  Pure Kick prevara ne bi za njega bilo toliko pozitivnih komentara realnih ljudi koji su proizvod zaista koristili. Ako pak ne verujete ni tome, poručite sami, i zaisgurno ćete biti uvereni u suprotno.

U nastavku sledi nekoliko Pure Kick iskustava od samih korisnika.

Pure Kick iskustva, rezultati i komentari korisnika

Prenosimo komentare naših čitalaca u celosti:

Veoma dugo sam pokušavala smršati, unajmila sam čak i privatnog trenera i to mi nije puno pomagalo. Krenula bih sa skidanjem kilograma, skinula 5 i onda bi stalo, a kroz mesec dana bih povratila svu tu težinu. To se ponavljalo više puta, pa sam se nalazila u tom začaranom krugu gde smršam 5 kilograma pa se ugojim i tako u krug. To je za mene postalo veoma frustrirajuće da nisam znala šta da radim.

Onda mi je prijateljica rekla da zna jednu devojku koja je za 2 meseca skinula 15 kilograma i da se nisu vratili ni posle godinu dana. To mi je delovalo tako neverovatno, morala sam se čuti sa njom. Ta devojka, Tanja, objasnila mi je da zapravo nije uopšte moja krivica to što ne mršavim, čula sam onda celu priču o beta-2 receptorima, o čemu pre toga nisam imala pojma i preporučila mi je Pure Kick.

Naručila sam prvu kutiju. Tad mi se promenio život. Verovali ili ne, skinula sam 10 kilograma od samo prve kutije, za mesec dana. Sad sam na drugoj i kilogrami idu na dole.

Vesna 32

Uvek sam mislio da su te kapsule za mršavljenje sa interneta samo laž, hranio se prilično ne zdravo, smejao onima koji su pokušavali nešto sa njima. Imao sam devojku koja je bila buckasta, koju sam i ismevao jer je pokušavala da smrša uz neki preparat kojem nisam ni zapamtio ime. Tad smo i raskinuli i nisam je video mesecima. Sledeći put video sam Jovanu na semaforu i jedva sam je prepoznao!

Moja bivša devojka je sada bila prelepa i zgodna mršavica, a ja sam se još ugojio. Rekla mi je tad, vidiš, Pure Kick je ipak upalio. Istog dana sam konačno saznao kako se te kapsule zovu i naručio prvu kutiju. Od tad sam skinuo 15 kilograma i zategnuo stomak. Planiram da je zovem i da je iznadim…

Dragan 36

 

Pure Kick iskustva

Lično iskustvo sa Pure Kick preparatom

Pure Kick cena niža za čak 50 odsto

Pure Kick nećete pronaći u domaćim apotekama, ovaj prirodni sagorevač masti dostupan je samo na internetu. Zato vam savetujemo da se pre kupovine dobro informišete i ne poručujte ga sa neproverenih sajtova.

Na svim drugim mestima na internetu Pure Kick kapsule su prilično skupe. I zato vam preporučujemo da ih naručujete samo sa zvanične stranice proizvođača, a to možete uraditi jedino ovde:

LINKOVI ZA PORUČIVANJE

SRBIJA  (klik na link)

BOSNA I HERCEGOVINA

Iskoristite akciju i popust od 50% i ugrabite u pravom trenutku fenomenalan i potpuno prirodan sagorevač masti. Preparat je dostupan u Srbiji i Bosni, kliknite na gornje linkove i prođite znatno jeftinije.