Ženske torbe za svaki dan- jesen/zima 2014

Ženske torbe za svaki dan

su neizbežan detalj koji upotpunjuju svaku modnu kombinaciju bilo da nosite elegantnu suknju, haljinu, farmerke , daje svoj lični pečat, ali i neophodna je da bi preživele užurban dan.Odavno su već prevazišle svoju osnovnu primenu, te ih žene rado kupuju u najrazličitijim dezenima, bojama, i prate trendove za svaku sezonu, i željno isčekuju da imaju najnoviji model u svojim rukama. Ženske torbe 2014, predstavljene su u različitim varijacijama,raznih oblika, veličina i formi,ali i sa cvetnim dezenima koji apsolutno dominiraju. Ženske torbe su često  ljubav ali nekad znaju da budu i opsesija i nikad nam nije dovoljna samo jedna .Dame, budite iskrene prema sebi i zapitajte se  :“koliko tačno ženskih tašni posedujete?“… verovatno ni same ne znate, ali sve žene polako streme ka manjoj ili većoj zbirci ,a  muškarci razumite nas ko bi im odoleo? Kožne ženske torbe vrlo često su i sinonim za stil.  One koje su nam omiljene, kao i one ženske torbe za svaki dan najčešće su nam pri ruci gde su nam uvek dostupne, dok ostale brižljivo čuvamo u garderoberu. Sve torbe su neodoljive, ali pokušaćemo da vam pomognemo oko izbora koje ženske torbe  za svaki dan  trebalo da posedujete, da bi zadovoljile sve vaše zahteve i potrebe…

MODNE ŽENSKE TORBE ZA SVAKI DAN

To je torba za svaki dan koja ujutru zgrabite pre nego što žurno izađete iz vašeg doma. U ženske torbe za svaki danove moderne torbe stane baš baš sve,od novčanika, sunčanih naočara, torbice za kozmetiku, papira za posao, čak nekad se pronađu u njoj i rezervne cipele. Pitate se koju boju i model da izaberete?To je manje bitna stvar, iako se preporučuju neutralne nijanse da bi mogle da je kombinujete uz što više odeće i obuće. Prvo pitanje koje sebi treba da postavite pre kupovine ženske torbe za svaki dan  je da li ćete želeti da nosite torbu više od jedne sezone i da li zadovoljava sve vaše potrebe. Ako je odgovor potvrdan ne kasnite ni časa, kupite je!

ŽENSKE TORBE ZA SVAKI DAN PREKO RAMENA

Žženske_ torbe _na_ jedno _rameenske torbe preko ramena

 su apsolutno jedna od torbi koju morate da imate u svojoj kolekciji. Nije preterano velika i glomazna, a nosi se preko ramena i jako je udobna za nošenje. U nju će da stanu sve vaše neophodne sitnice kao što su novčanik,mobilni telefon, dokumenta, ključevi, labelo… a ne možete nikako da je pretrpate zbog njene veličine i plus toga vaše ruke su slobodne i možete ne smetano da obavljate poslove po gradu.  Ima dama koje uvek kupuju klasične torbe preko ramena u crnoj boji sa veoma malo dodataka, do postoje i one dame koje preferiraju nakićene i luksuzne  najnovije ženske torbe za svaki dan . Moda za jesen zimu 2014 donosi modele torbi u kobalt plavoj, teget plavoj i električno plavoj boji. Naravno pored plave uvek su popularne i ženske torbe za svaki dan u sivoj i crnoj boji.

 

 ŽENSKE WEweekender ženske torbe za svaki danEKENDER TORBE  ZA SVAKI DAN

Weekender ženska torba za svaki dan

  spada u velike ženske torbe  koju možete da nosite i preko ramena ili na ramenu. Veoma često veličina može da joj se podešava, pa u slučaju nužde može da posluži i za kraća putovanja, ali i za svakodnevne obaveze kada nosite sa sobom veći broj stvari kao što su tablet, laptop računar, džemper ili lagana jaknica ili čak i namirnice uz sve ostale stvari koji i inače nosite sa vama svakog dana.

 SPORTSKE ŽENSKE TORBE KOJE NOSIMO SVAKI DAN

Sportske žensportske_ženske_torbeske torbe

su obavezne za svaku modernu ženu koja bilo da se aktivno bavi sportom ili ne. Ove ženske torbe za svaki dan su idealne za one dane kada želite da izgledate opušteno, kada želite da odete da prošetate pored reke sa prijateljicom i obučete helanke ili trenerku. Takođe idealne su za one žene koje sa posla idu pravo na trening, a dovoljno su velike da u njih može da stane sva oprema za trening, zajedno sa stvarima sa posla. Danas sportske torbe mogu da se pronađu u raznoraznim dezenima, postoje i one torbe koje su malo elegantnije i mogu da se uklope uz vašu garderobu i za posao.

Nije lako da se kaže za neku torbu da je najbolje, jer stalno se pojavljuju novi i novi modeli koji su interensantnih boja i tekstura. Mnoge žene kažu da se bez ženske torbe za svaki dan osećaju kao da su nage, pa su spremne da u svoj omiljeni asesoar ulože popriličnu svotu novca.Osim lepe spoljašnosti torba za svaki dan bi trebalo da bude funkcionalna, i da ima dovoljno mesta za sve neophodne stvarčice koje žene uvek nose sa sobom.