Farmerke ženske 2017 – saveti za idealan par

Farmerke  ženske 

su veoma popularne i nose se svuda . U formalnim i neformalnim prilikama, uz svaku kombinaciju i obuću. Zato je važno da se odabere pravi model jer osim što su u trendu i udobne, neke dame znaju i da pogreše.

Ženske farmerice se  biraju prema visini, kilaži i obliku tela. Većina žena ne voli da ide u kupovinu farki, iz razloga što uglavnom ne znaju koji je najbolji par za nju.

Postoje nekoliko pravila za uklapanje ženskih farmerica tako da sakriju vaše mane, a istaknu vaše obline.  Saznajte uz pomoć naših saveta kako da odaberete najbolji model za vašu građu tela…

KOJE SU FARMERKE ŽENSKE U TRENDU

Jeansa

kao i cipela ženama nikad nije dosta, savršen odevni komad koji se jednako atraktivno uklapa i sa elegantim salonkama, gležnjačama ili uz patike. Naravno još bolje se slažu uz dodatak ležerne majice i kožne jakne. Farmerke ženske 2017 su jedne od glavnih trendova za sezonu u koju smo ušli.

Za jake butine tamne ženske farmerke su tu da vizuelno suze vaše jače butine. Potrebno je da izaberete model koji ima ravan kroj sa izduženim stepom ili farmerke koje imaju spuštene džepove na zadnjici. Ovakve tamne farmerke će da izduže i prekriju zone koje su problematične.

farmerke ženske 2017Potrudite se da izbegavate ženske pantalone koje imaju tričetvrt nogavice ili one kojesu cigaret kroja. Takve će samo još više da naglase punije butine. Zbog toga birajte ženske farmerice koje nisu previše uske na butinama. Izbegavajte modele koje imaju džepove sa strane jer optički će da vas prošire.

Ako ste elegantno popunjena dama, najbolje ženske farmerke za vas su koje u sebi imaju streč.

Ove ženske farmerice ne samo da su udobne već će i da sakriju sve nedostatke na telu. Još ako ukombinujete farmerke ravnog kroja i cipele sa visokom potpeticom, biće to pun pogodak jer će vas vizuelno izdužiti i učiniti mršavijom.

Trebalo bi da izbegavate strukirane pantalone da ne biste dodatno naglasili stomak.

KAKO DA IZABERETE  PRAVE ŽENSKE FARMERKE

Ako pripadate onoj grupi dama koje imaju skladnu ali sitnu građu za vas se preporučuju ženske farmerke koje su tamnije nijanse. Uklopiće se fino i farmerke  od streča jer će vaše široke kukove da učine manje upadljivim i izdužiće figuru.

Za vas bi bilo najbolje da nosite farmerke koje su ravnog kroja ili one gde se nogavice u donjem delu šire. Savetuje se da ne nosite previše uske farke koje u donjem delu sužavaju ili one farmerice koje deluju isprano. Takođe bilo bi dobro da izbegavate i duboke farmerke.farmerke ženske za jesen

Previše ste mršave i ne znate koje farmerke vam najbolje odgovaraju? Ne očajavajte, zavrnute nogavice i tričetvrt pantalone kao stvorene za vas. Da bi vaše mršave noge izgledale punije, najbolje bi bilo da odaberete ženske farmerke koje su izbeljene na zadnjici i butinama.

Jedno od idealnih rešenja su farmerice koje su ravnog kroja sa nogavicama koje se šire.

Farmerke ženske sa niskim strukom koje su izbeljene sa strane butina i na zadnjici. One su idealne ako imate ravnu zadnjicu, jer će učiniti da izgledate kao prava zavodnica. Poželjno bi bilo da izbegavate tamne farmerke da vaša pozadina ne bi izgledala još ravnije nego što je. Potrudite se da izbegavate široke krojeve i preduge farmerke.

KAKO PRONAĆI IDEALNNE FARMERICE

Ako ste jedna od onih dama koje imaju široke kukove, dugačke nogavice i široki modeli farki učiniće da vaše obline izgledaju savršeno. Izbegavajte da nosite skinny jeans, a prilikom kupovine obratite pažnju da pantalone ne budu preuske na kukovima i butinama.

Visoke ste i jake, i ne znate koje su najbolji izbor farmerki za vas? U ispranim, plavim farmericama sa nogavicama koje se šire ka dole, vaša figura će da deluje skladno. Obavezno je da vaše farmerke ženske padaju ispod članaka. Mogu da budu i nešto duže, čak i do poda. Izbegavajte štep na vašim farmerkama, ne preporučuje se visokim devojkama sa jakim butinama da nose kratke i plitke pantalone.

Jedna ste od onih žena koje imaju kratke noge, ako nosite uzdužni štep i falte, učiniće da vaše noge izgledaju duže. Za vas su idealni su modeli sa ravnim krojem kojima se nogavice šire ka dole. Žene koje imaju kratke noge trebalo bi da izbegavaju široke farmerice sa zavrnutim nogavicama. One će vas optički samo proširiti i još više vam skratiti noge.

Nadamo se da smo vam bar malo razrešili neke nedoumice da pronađete idealan par za sebe. Preproučujemo vam naš raniji članak o čizmicama gležnjačama.