Ženske čizme preko kolena

Čizme preko kolena

su jedan od najintersantnijih modnih detalja koje su na gradske ulice skoro neprimetno došetale. Veoma su svestrane i šik, pri tom se savršeno dopunjuju kako sa jesenjom, tako i sa zimskom garderobom. Od njih možete da kreirate kako dnevni, tako i večernji ali i poslovni outfit.  Kada nosite zimske ženske čizme možete u njima da izgledate vrlo nežno i suptilno, a isto tako žestoko i rokerske. Sve zavisi uz čega nosite čizme iznad kolena.

RAVNE ČIZME PREKO KOLENA

Najjednostavnije je da ženske duboke čizme  nosite sa helankama ili sa uskim farmericama. Preko možete da obučete tuniku, pončo, kaput od tvida, džemper… Isto tako možete da stavite šal oko vrata, pletenu kapicu ili ako želite da postignete nežniji izgled , marama i šešir biće dovoljni. Ne savetuje se da se previše kinđurite, tj. da stavite na sebe previše nakita, jer su čizme preko kolena same po sebi dovoljno upadljive. Biće dovoljna samo neka veoma interesantna torba  kao što je pismo torba ili torba sa resama i spremni ste za izlazak u grad. Ustaljeno pravilo je da ovakve čizme mogu da nose visoke i vitke devojke, ali prava istina je da ih svi mogu nositi, naravno u pravim kombinacima.

Ako čizme iznad kolena nosite sa  zimskim šorcevima, haljinama i mini suknjama, morate da vodite računa da postoji bar 1cm praznine između rubova suknje ili haljine i vrhova čizama. Najbolje bi bilo da nosite suknje A linije ili haljine koje se šire od struka ka dole. Naš prijateljski savet vam je da ne nosite ravne čizme preko kolena sa bodycorn haljinama. Ispod haljina i suknji obucite hulahopke ili helanke. A uz čizme koje su od antilopa ili likre nosite neke klasične i neupadljive helanke.

DUBOKE ČIZME IZNAD KOLENA ZA SVAKI DAN

Za dnevnu varijantu najbolje je da nosite udobnu žensku obuću, tj. ravne čizme preko kolena ili sa debljom ali manjom štiklom. Ukoliko ste početnik u nošenju ovih čizmi najbolje bi bilo da izaberete čizme od meke kože, koje su ravne i nisu mnogo duboke. Niske devojke mogu isto da nose ove čizme, samo moraju da ih prilagode svojoj građi. Savetujemo vam da birate čizme koje ne sežu previsoko i nosite ih isključivo sa jednobojnim kombinacijama. Kada kupujete čizme preko kolena ravne vodite računa da možete da ih odlično uklopite sa svojom zimskom ili jesenjom garderobom.

Čizme preko kolena prodaja

Na našu sreću u današnje vreme u prodavnicama postoji velik izbor raznih modela  ženskih čizmi, tako da svako može da pronađe one koje mu najviše odgovaraju. Ne bitno je koji model ili boju izaberete,  budite sigurne da nećete ostati nezapažene. Svejedno je da li je rajsfešlus unutra ili spolja, da li su ženske čizme sa platformom ili ženske čizme sa štiklom ili ravne, samo je to pitanje stila i ukusa.  Čizme preko kolena  je jedino važno da iskombinujete u skladom sa vašom figurom i prilikama gde ih nosite. Za one brendirane moraćete malo više novca da izdvojite.čizme preko kolena

Čizme do kolena

Ukoliko ste vitki, nećete da pogrešite ni sa ravnom, ni sa visokom petom. U smeđoj i crnoj boji možete da ih nosite u varijani sa dugim kaputom koji će sjajno da se uklopi uz ove čizme, jer će da ublaži njihovu upadljivost. Isto tako, uz ova dva komada možete da nosite i letnje haljine, jer će vaše duboke čizme iznad kolena i kaput da vam pruže toplotu koja je potrebna.  Ove čizme možete da nosite i na posao, narvno uz suknju koja je odgovarajuće dužine. Koža ne sme da se vidi, i suknja mora da prekrije ivicu vaših čizmi. Možete celoj kombinaciji da dodate poslovnu košulju i pravac kancelarija.

Dodatni saveti da uz visoke čizme preko kolena  nikad ne nosite

  1. Bilo šta što će da izgleda vulgarno
  2. Suknje koje će da prekriju vaše čizme za oko dva do tri centimetra
  3. Duge suknje na čizme iznad kolena
  4. Helanke sa kratkom majičicom
  5. Prozirne čarape sa likrom i belim odsjajem
  6. Odeću sa čipkom ili sa napadnim životinjskim dezenom

Ako želite da naglasite svoj stil zavodnice, uvek neka vam iznad kolena provire i dokolenice koje su u istoj nijansi kao i  vaše čizme, ove sezone je apsolutni modni hit boja konjaka. Ljubiteljke tankih i visokih potpetica izgledaće prosto fenomenalno u čizmama preko kolena, mini haljinama i kaputu. Za večernje i svečane varijante, izaberite visoke čizme iznad kolena. Pravilnim održavanjem čizama, dugo će da imaju lep i pravilan oblik, s vremena na vreme namažite ih vazelinom koji će da odlično nahrani kožu. Čizme preko kolena su jedna od najhrabrijih stvari koje prosto morate da nosite ove sezone, naravno bitan je i način na koji ćete da ih iznesete. Sad kada znate na koji način da ih nosite, zaboravite na to da su one namenjene samo visokim i mršavim modelima. Požurite do najbliže prodavnice ili naručite preko interneta i nagradite sebe sa jednim dubokim, dobrim i kvalitetnim čizmama.