Kožne čizme gležnjače za jesen 2014

Kožne čizme gležnjače za jesen

 je nešto što prosto morate da posedujete. Moderne gležnjače za jesen 2014 su univerzalni komad koja svaka dama nosi na svoj način.Svetske modne piste svakodnevno nam šalju uvid u različite modne stilove i trendove. Odeća koju ćemo nositi zavisi od njenoj udobnosti i našem ukusu, ali opšte je poznato da će svaka moderna žena da obuče ono što je modreno,  nego ono što je  udobno. Razni modni dizajneri među  ženskom populacijom šire različite trendove, a žene usvajaju one kožne čizme koje su u tom trenutku najpopularnije .

KOŽNE ČIZME GLEŽNJAČE ZA JESEN/ZIMU

Obuća je jedna od najraznovrsnijih odevnih predmeta i nemoguće ih je sve navesti. Ženama su kožne čizme postale pravi modni dodacii biraju ih prema svojim odevnim kombinaciji.Ponovo su u modi ove jeseni ženskekožne čizme  gležnjače za jesen  2014 gležnjače, tj. čizme i cipele koje u stvari nikad i nisu i sišle sa modnih pista.Pitamo se zašto su toliko popularne kožne čizme gležnjače  ? Popularnost je svake sezone sve veća i veća, naravno ni ove jesen/zima nisu izostale. Kožne čizme gležnjače za jesen su toliko popularne zbog svoje sposobnosti da se uklope sa svakom odevnom kombinacijom. Ako odaberete seksi, malu haljinu ili skinny, svečane pantalone ženske cipele gležnjače će vam odlično pristajati. Kod ovih čizmica gležnjača za jesen/zimu na prvom mestu su elegancija i senzualnost. S njima ćete sigurno privlačiti poglede gde god da krenete.

KOJE SU GLEŽNJAČE OVE JESENI U TRENDU ?

Na policama u prodavnicama trendi kožne čizme gležnjače za jesen 2014  možete da pronađete različitih modela, materijala od prave kože pa do veštačke. Naravno osim u ceni, razlikuju se i u udobnosti i po kvalitetu same obuće.Za jednostavnije kombinacije, preporučujemo vam čizmice gležnjače na nisku petu. Možete da ih kombinujete sačizmice za jesen sportskom odećom, a da pritom izgledate odlično. Vaše noge će da izgledaju duže i vitkije, a samim tim i vi ćete se osećati privlačnije.Trendi kožne ženske gležnjače sa visokom petom, pun  pogodak su za svečane prilike od večernjih izlazaka pa sve do venčanja. Pošto čizmice pristaju u baš svim odevnim kombinacijama, nećete morati da razbijate glavu kako da

trendi kožne čizme gležnjačeih u kombinujete u svoj stajling. Izgledaćete kao da ste upravo sišle sa modne piste ako u svoj look dodate neku torbu jarke boje ili neki zanimljiv šešir.

 

 ODRŽAVANJE KOŽNIH ČIZAMA GLEŽNJAČA  

Ako pravilno održavate svoje  trendi kožne čizme gležnjače za jesen/zimu , dugo će zadržati lep i pravilan izgled.Da to postignete, čizme  je potrebno da redovno čistite i mažete sa  kremom za cipele, a preporučuje se da ih s vremena na vreme  namažite vazelinom koji  će da nahrani kožu. Da bi  vaše čizmice  zadržale  svoj oblik, posle svakog izuvanja, u njih stavite stare vunene čarape u kojima se nalazi novinska hartija. Ako su čizme mokre od  kiše ili snega,   prvo treba da ih sasvim osušite ,naravno  što dalje od toplote, zatim ih dobro iščetkajte i namažite kremom.Na ovaj način čete da zaštitite vaše čizme za jesen/zimu 2014.