Kako sam se oslobodila celulita i strija

Posle 30. godine žene misle da je isteklo vreme za rešavanje problema celulita i strija, i jednostavno se pomiruju sa činjenicom da će sa celulitom i strijama morati da žive do kraja života. Ja, lično, nisam bila spremna da se pomirim sa tako poražavajućom sudbinom.

U 37. moj problem je zaista počeo da mi smeta. Zašto baš tada, a ne ranije? Jednostavno je došlo vreme kada sam imala dovoljno slobodnog vremena koje sam mogla da posvetim sebi. Ćerka je već postala tinejdžerka koju samo zanima društvo njenih vršnjaka, a ne majke. Tako da sam ja to novostečeno slobodno vreme trošila na masaže i razne kozmetičke tretmane. Postajala sam sve svesnija sebe, svog tela, a samim tim i svojih mana.

Svojim velikim manama, još od 16. godine, smatram CELULIT i STRIJE. Skoro ceo život sam imala celulit na butinama i zadnjici, kao i strije na donjem delu ledja i butinama. U svojim srednjoškolskim danima bila sam naivna i mislila sam da će strije i celulit vremenom nestati, na fakultetu su me više mučili ispiti, a kasnije su došli posao i deca.  Nikako da se pozabavim svojim problemom celulita i strija. Do nedavno. I celulit i strije su bili nešto što me čini veoma nesrećnom. I to svakodnevno. Kad god sam htela da obučem suknju ili haljinu, a kupaći da ne pominjem – strije i celulit su me sprečavali u tome.

E pa NE VIŠE! Htela sam da se zauvek rešim i celulita i strija! Htela sam da nosim kakvu god odeću poželim, i da se pritom osećam ženstveno i lepo. Odlučila sam da uradim nešto dobro za sebe.

Počela sam da razmišljam kako mogu da se rešim strija i celulita. Znala sam da mi pravilna ishrana i vežbanje ne mogu pomoći kod već postojećih strija i celulita, i zato sam se odlučila za kremu ili gel. Ali koji gel je najbolji i najefikasniji? Proizvoda za uklanjanje celulita i strija ima na stotine. Medjutim, setila sam se jednog predavanja sa Ekonomskog fakulteta. Iz Marketinga su nas naučili da najprodavaniji proizvod nije obavezno i najbolji, tj.  da su pristupačne kreme najprodavanije iz jednog razloga – zato što ni proizvodjači ne potroše mnogo novca na njihovu proizvodnju. U njima nema korisnih i kvalitetnih sastojaka koji bi brzo ali trajno eliminisali celulit i strije. Poznate kompanije ulože više novca u reklame nego u sam proizvod!protiv celulita i strija celuleks

Saznala sam da je najefikasniji proizvod prirodan. Na Internetu sam našla Celuleks koji je opisan kao prvi 100% prirodan gel sa najvećom mogućom količinom aktivnih supstanci. Na svakom forumu je bilo more pozitivnih komentara o njemu.  Sutradan sam se raspitala malo na poslu i saznala da jedna moja koleginica koristi. Ona je bila oduševljena Celuleks-om i sutradan ga je donela u kancelariju. Moje tri koleginice i ja smo namazale Celuleks na kožu i odmah osetile kako nam hladi kožu. Nismo mogle da verujemo da jedan prirodan proizvod može da ima takav prijatan i trenutan efekat! Sa kancelarijskog računara sam naručila svoju prvu tubu Celuleks-a.

Nisam verovala da ću otkloniti strije i celulit u 37. godini, ali već nakon samo 3 nedelje sam primetila velike promene: strije su počele da nestaju, pomorandžina kora na butinama je bila značajno ublažena, i koža je postala zategnuta i glatka.

U 4. nedelji tuba je misteriozno nestala. Moja divna ćerka je probala Celuleks i odlučila da moju tubu uzme za sebe. Sad mi ne preostaje ništa drugo nego da naručim još jedan  http://ovotaris.com/celuleks.html .  A možda i dva – jedan za ćerku, jedan za mene. Preporučujem da i Vi što pre učinite isto to!