Drage naše dame, želimo Vam toplu dobrodošlicu na naš sajt!

Ukratko O nama!

Zdrava i lepa.com je zamišljen kao web portal za modernu, urbanu ženu koja na jednom mestu želi da sazna sve najvažnije informacije o trendovima, modi, ishrani, zdravlju i svemu što jednu modernu ženu zanima.

Ideja Zdrave i lepe  je da korisnicima na brz, efikasan i potpuno besplatan način pomogne u rešavanju svakodnevnih problema, briga  i nedoumica.

Na veoma lak način nudimo Vam teme iz nekoliko sfera života, a na vama je da odaberete one koje vas najviše interesuju. Naše teme su raznolike i nije važno da li ste poslovna žena, majka, studentkinja ili dama u penziji, važno je da vam nudimo ono što Vas zanima.

o nama - zdrava i lepa

Sav sadržaj na našim stranicama je isključivo informativnog karaktera i ne menja stručne medicinske savete ili terapije.

Naš sadržaj možete svakodnevno pratiti na Google plus stranici, kao i na Fejsbuku, gde redovno objavljujemo najnovije tekstove sa ovog bloga, ali i sa stranca naših prijatelja koje smatramo da su interesanti i da vrede da se pročitaju! Takođe nudimo i vama mogućnost da nam pišete i šaljete korisne recepte, trudićemo se da objavimo na pomentim stranicama.

Sadržaj nije dozvoljeno kopirati i preuzimati, sem u slučaju da nas navedete kao izvor putem linka. Svako kršenje ovih smernica je strogo zabranjeno i bićemo primorani da takve tekstove prijavimo.

Zdrava i lepa je puštena u rad septembra 2014 god i broj posetilaca sajta iz dana u dan raste. U julu mesecu 2015 god. zabeležili smo 156,312 poseta i 402,734 otvorenih stanica.

Veoma smo ponosni na ovaj rezultati i nadamo se da će on biti još bolji i da će nas biti sve više.

Čitajte, komentarišite, budite nam podrška , ali i kritičar jer smo tu za vas. Naš zadatak je da budete srećne, zadovoljne i pre svega zdrave i lepe.

Dobrodošle!